Jul 26, 2009

When Puravidakoo Gone

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day and make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah
All I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah

Pakcik rindu nak menulis. Dah terketaq ketaq tangan pakcik menahan nafsu gelora jiwa pakcik daripada menekan keyboard.

Pakcik dah menemui salah satu punca daripada masalah berat badan pakcik. Grrrr

15 memba kita komen:

qishie July 26, 2009 at 9:32 PM  

tulis je la pacik...huuu


pacik belanja saya kepsi sekali..

:P

F A R Y N July 26, 2009 at 9:35 PM  

daddy,
mentang2 ada mummy baru...
sampai ati lupakan anakanda di sini..
sila update blog..sblom anakanda bertukar jadi anak derhaka...ahahaha

GiGGLe GaL July 26, 2009 at 9:40 PM  

dulik ler pacik..tules je la.. sape larang pacik nih..

hishh..lama tak tengok hapdet..rupanya pacik cuba melarikan diri dari dunia blogging ni eh.. pacik jgn cenggitu..k

Mr PenyuBiru July 26, 2009 at 9:43 PM  

terketaq ketaq?? rasanya pakcik kena penyakit blog parkinson kut.hehe

JohnJenin July 26, 2009 at 10:59 PM  

Hi You All,
Pakcik tak merajok pong ;) Buat si Faryn sila derhaka, daddy mahu sumpah kamu jadi jambatan ke tiga pulau pinang.

Tukang Terjun July 26, 2009 at 11:34 PM  

gua malas nak komen banyak. semanjak dua menjak ni pon, blogspot dah jadik haru biru. blog gua sendiri pon gua tak dapat nak update.

wei. blog bola lu pon x bole nak access. apa cerita? kena virus sama dgn blog gua ka?

QueenWizza July 27, 2009 at 2:10 AM  

hehehe.. x tahan beb nk tulis kt blog. ingt da x nk blog smpai bila2. :D

*SiRibenMerah July 27, 2009 at 7:49 AM  

huhuhu.. rasa nak lempang whe you're gone.. huh.. teruskan lah menulis wahai pacik john jenin..

sepi blog ini bila kamu tidak update.. hahahaha... sungguh hiperbola disini.. =P~

s@yangh@sni July 27, 2009 at 10:12 PM  

adeh pakcik john nie...

orang yang suka menulis memang tak leh nak lari lagi da..

tulis aje arr asalkan baik isinyer

behyc July 28, 2009 at 8:55 PM  

selamat kembali~~!!!

ateeka amer July 29, 2009 at 12:35 AM  

pakcik tulis jek la. janganlah ketaq2. huhu.

D.L Sumunie July 29, 2009 at 2:20 AM  

Sebenarnya hari tu lagi aku nak pujuk agar pakcik tak undur diri dari memblock ish silap memblog larr he he he tapi pakcik block ruang komen tu..jadi apalagi aku pun baca ajer lah entri nak undur diri tu sambil berfikir why?.. skrg aku nak pujuk tapi tak pandai nak pujuk. boleh bagi tau tak mcm mana nak pujuk pakcik agar tak putuskan talian hayat blog ini..;D...

ZARA 札拉 July 30, 2009 at 7:02 PM  

pakcik!!

aku rindu kamu pakcik!!

aku rindu kamu amat!!

DrSam July 31, 2009 at 8:52 AM  

welcome back Pak cik. Glad to hear your rumbling again.

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP