Aug 6, 2009

Pakcik Day Care

Pakcik sekarang adalah seorang abah yang berjaya. Dan kini pakcik bercita cita untuk membuka pusat penjagaan seperti filem 'Daddy Day Care'.

Pakcik akan pastikan teknik senaman dibawah di aplikasikan di pusat penjagaan pakcik kelak. Pakcik wajibkan kamu semua untuk enroll anak anak kamu ke pusat penjagaaan pakcik.

18 memba kita komen:

Jard The Great August 6, 2009 at 10:27 PM  

ehehe.. salam jumaat pakcik.. leh buka business neh..

F A R Y N August 6, 2009 at 10:50 PM  

wahhhh..daddy dah ready nak jaga 'cucu' ke? baiklah..anakanda akan mencari calon suami dgn kadar yg segera...hohoohohh

sharamli August 6, 2009 at 11:04 PM  

tunggu 0rg kawen dulu pakcik erk

ouT oF My MinD August 6, 2009 at 11:04 PM  

camni gaya nak buat day care....abislah...

DrSam August 6, 2009 at 11:19 PM  

saya sokong tu pak cik. Dengan personaliti yang betul spt penyanyang, penyabar dan memang meminati tukar lampin dsb rasanya ramai ibubapa yang akan tersenyum lebar jika hantar anak mereka ke pusat jagaan pak cik...

Aminah August 7, 2009 at 12:09 AM  

teknik senaman pe pkcik???

Mr PenyuBiru August 7, 2009 at 1:21 AM  

lain macam je teknik jagaan pakcik ni.hehe

i.am.belle August 7, 2009 at 3:06 AM  

baby tu tenung apa tuh xD

MariaFaizal August 7, 2009 at 7:54 PM  

Pakcik,
Cute N3!!!
Love the pix : D

JohnJenin August 7, 2009 at 9:31 PM  

Jard,
Nak nak bukak bisnes. Makan gaji bila nak kaya :P

Paryn,
pandailah kamu. semua nak campak ke sini. buat je pandai. jaga tak pandai :P

sharamli,
pakcik doakan cepat la jodoh kamu sampai.

ouT oF My MinD,
Teknik ini sebagai hiburan kepada penjaga ;)

DrSam,
Dan penjaga pula akan tersenyum lebar bila mendapat duit di hujung bulan. :D

Aminah,
Teknik untuk balance kan badan.

MrPenyu,
Pakcik adalah orang yang mencipta teknik ini. Ada copyright k.

Belle,
Baby dok tenung diva Belle yang malatop.

SisMaria,
Thankssss :D

imHepPie August 7, 2009 at 10:47 PM  

erkk pokcik..nnti org anto ank gi ctu eh..free je kan wahaha

Edayu August 8, 2009 at 6:40 PM  

aisya : Tq daddy..coz jg Sya
dengan baik
walaupun..heehe..love u
daddy
mommy : daddy,plz makesure Sya
dimandikan before mommy
balik keje k.Kalau tak,
half jela upah mommy kasik
kat daddy..tapi untuk
bulan ni mommy akan
belanjer daddy barang yang
daddy nak sangat..yahoo!!!tunggu..akn diorder..lalala

mizzyN August 8, 2009 at 10:35 PM  

teknik plastik di dahi, hmmm.

*SiRibenMerah August 9, 2009 at 12:42 AM  

senaman sungguh.. hahaha..

bahaya wooh.. berlesen dak neh??

mEiZ SHA August 9, 2009 at 6:57 AM  

hehhehe
sesuaiiiiiiiiiiiiii sgt daddy day care
:)

ZARA 札拉 August 9, 2009 at 8:09 AM  

hehehe~

pakcik, if zara ada anak, zara hantar kat pakcik lah~ hehehe~

mira amair August 9, 2009 at 7:22 PM  

Ceq akan antar bakal ank Ceq ke pusat jagaan pakcik..
Tunggu....!!!

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP