Aug 9, 2009

Rahsia Kek Perkahwinan

Ramai orang tak perasan bila bertandang ke majlis perkahwinan, kek perkahwinan sebenarnya melambangkan peribadi si pengantin. Ini terbukti pada ujikaji yang pakcik lakukan terhadap kek perkahwinan seorang marka kat opis pakcik nih yang baru sahaja berkahwin minggu lepaih.

Lihat dulu gambar kek kahwin beliau sebelum pakcik membuat rumusan.


Apa yang dapat kamu bayangkan dalam kepala otak kamu tentang si pengantin perempuan dengan hanya melihat kek perkahwinan beliau?

Cuba lihat berapa tingkat kek tersebut? Ada 7 tingkat semuanya

Jadi ia jelas menyatakan si pengantin perempuan menggunakan konsep 'OSI 7 Layers' dalam menjelmakan sentuhan unik kek perkahwinan beliau. Bagi kamu kamu yang tak paham apa itu OSI 7 layers, tak dapat la pakcik nak tolong sexplainkan. Bebudak IT kalau kamu tak tahu apa itu OSI 7 layers, sila hempuk kepala kamu ke skrin komputer kamu.

Kek ini akan lebih menarik jika setiap tingkat atau layer dilabelkan seperti mana di bawah... Pakcik suspek mungkin si pengantin perempuan tak hafal kot model OSI 7 layers. Hik hik hik


Buat kawan kawan pakcik yang masih single mingle yang semakin lanjut usia, pakcik mencadangkan kek seperti dibawah untuk melambang tahap pencapaian kamu.

Gunakan kek ini jika kamu memiliki CCNA Voice.


Dan gunakan kek ini jika kamu memiliki CCVP :P





p/s: Please Do Not Touch Steven Pets Alligator

*marka = awek
*CCNA Voice = Cisco Certified Network Administrator Voice
*CCVP = Cisco Certified Voice Professional

15 memba kita komen:

F A R Y N August 9, 2009 at 10:47 PM  

daddy,
jgn lupa sponsor kek kawen anakanda..hohohohoh

mizzyN August 10, 2009 at 12:31 AM  

pakcik kalau kawin tak ada kek camne? akak saya kawin xde kek pun.

mizzyN August 10, 2009 at 12:33 AM  

baca posting pakcik ni baru teringat blog paberet i bulan lama dulu. lepas ubah layout terlupa nak link balik.

http://cakewrecks.blogspot.com/

sharamli August 10, 2009 at 1:47 AM  

kek kawen pakcik dulu cmna?

ZARA 札拉 August 10, 2009 at 4:58 AM  

aku nak kek yg paling bawah tu~

sangat menatik!

*SiRibenMerah August 10, 2009 at 6:23 AM  

hehehe.. pacik belom tgk kek model SDLC.. guna konsep waterfall.. hikhikhik.. tunggu majlis I nnt ada la kek cam gitu.. wakakaka.. dasat betul bacaan pacik psl kek kawen neh.. tak tercapai dek akal den neh ada makna cam gitu pulak..

Tukang Terjun August 10, 2009 at 5:31 PM  

welkam bek bro! sorry lama menghilang.. kesibukan urusan peribadi bertambah dengan tiba-tiba gua kena travelling tak tentu hala semenjak dua menjak nih, menjadikan gua buntu untuk mengservey blog org. apatah lagi nak hapdet blog gua!

Jard The Great August 10, 2009 at 10:31 PM  

aduss.. smpi gitu plak.. mcm layer CPu pon ade gak tu..

GiGGLe GaL August 11, 2009 at 2:04 AM  

pacik.. aku gerun..

ko nye kata laluan kat sini hari ni adalah :obabism...
apekah pacik?

mizzyN August 11, 2009 at 4:49 AM  

boleh? obabism. okhinzirsm

DrSam August 22, 2009 at 4:22 PM  

Salam Ramadhan almubarak pak cik.

MariaFaizal August 23, 2009 at 2:42 AM  

Pakcik,
It's been a while since my last visit. Happy Ramadhan Al-Mubarak.
Have a wonderful life my friend.

Hazrey September 7, 2009 at 8:31 AM  

I am a dropout. I am Bill Gates. That is my company's name. I sell electronic gates. Come over to Bill Gates and Alarm.

MariaFaizal September 27, 2009 at 4:24 AM  

Pakcik,
Happy Eid Mubarak to you & yours.Maaf Zahir Batin.

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP