Nov 15, 2009

Terima Kasih Nyana Ayla

Semenjak tiga purnama pakcik tidak menulis, Nyana Ayla telah melakukan kebaikan dengan hati yang tulus dan suci untuk menjadi followers yang ke 71. Begitu lama angka 70 itu bertahan dan akhirnya ada orang yang berjaya membuktikan formula n + 1 = 71.

Pakcik terasa sungguh dihargai.

Jika trend ini berterusan sepertimana stock kompeni pakcik, mudah-mudahan pakcik akan ada followers yang ke 100 menjelang tahun 2017. Masih belum terlambat untuk pakcik menjayakan wawasan 2020.

Muchas Gracias...

9 memba kita komen:

Mr PenyuBiru November 15, 2009 at 2:49 AM  

jika pakcik konsisten update blog selari dgn n, tak mustahil formula n + 1 = 101 pada hujung 2009 nnt.hihi

dude November 15, 2009 at 7:54 AM  

genius math pakcik nih!

mizzyN November 15, 2009 at 9:07 AM  

hallu pakcik.

maknanya n itu ialah 70, maka nama saya ialah mizzy 70. hoho. hehe. :P

JohnJenin November 15, 2009 at 5:04 PM  

Sis Maria,
Thank you. You always be the first one to comment on my blog. You are the best! :D

Mr Penyu,
Susah tu nak dapat followers sampai 101. Nak kena glamour macam kamu dulu baru mungkin kesampaian.

Dude,
Terima kasih kepada cikgu tution pakcik, cikgu timah yang berhempas pulas untuk memastikan pakcik bijak matematik.

Mizzy70,
Pakcik tak tahu pulak formula n+1 boleh diapply pada nama manusia. Tapi sedap jugak nama kamu letak nombor ;)

F A R Y N November 15, 2009 at 5:44 PM  

daddy,

welkame bek....hahahahaha

JohnJenin November 15, 2009 at 5:50 PM  

Paryn,
mbekkkkkkkkkkkkkkkkkk

ouT oF My MinD November 15, 2009 at 6:24 PM  

pakciiiiiikkkkkkkk......!!!!

JohnJenin November 15, 2009 at 7:00 PM  

ouT oF My MinD,
Makcikkkkkkkkkkk

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP