Feb 28, 2010

Terima Kasih. Thanks. Kamsia. Rumbe Nandre. Muchas Gracias

Wah, less than 24 hours, readers blog pakcik yang terdiri daripada blogger2 otai dan kawan-kawan pakcik berjaya meletakkan komen melebihi angka 5. Terima kasih buat Zara, PenyuBiru, SiRibenMerah, Ateeka Amir, Faryn dan Deepak. Untunglah nasib kamu blog PuraVidaKoo. Pakcik baru dok berkira-kira nama blog baru yang lebih glamour (perasan). Hahaha 


Tak pa. Hujung bulan pakcik buat coding lain supaya jari kamu semua menjadi juri ala ala Akademi Fantasia menentukan nasib blog pakcik nih. Merealisasikan fantasi menjadi realiti.


Buat kawan kawan yang kenal pakcik, mereka mungkin secara sedar atau tidak, hampir dua bulan pakcik berada di tempat kerja baru. Sementara kawan kawan baru pakcik di ofis belum tahu blog pakcik, meh pakcik dedahkan rahsia pakcik buat kamu semua. Konon-konon macam meluahkan perasaan lah.


Next week pakcik nak pindah ke tempat baru dah. Semoga tempat baru memberi lebih ruang untuk pakcik menulis di blog pakcik ini untuk bacaan anak cucu pakcik. Sekian. :)







8 memba kita komen:

Mr PenyuBiru February 28, 2010 at 2:23 AM  

haih! pindah keje lagik. makin kaya lah pakcik skang. nnt jgn lupe blanje ipaq ek.haha...


p/s: kasih diterima. :P

LORD ZARA 札拉 February 28, 2010 at 3:31 AM  

hehehe.

pindah lagi?

mana janjimu nak bagi zara iPad?

zara tunggu ni...

hehehehe~

P/S : kasih je pakcik? bagi la cinta sekali.kih3~

ateeka amer February 28, 2010 at 4:49 AM  

oo. pakcik keje memang ada buat coding2 eh? terer. wuuu.

tapi pakcik, nama saya AMER la. bukan AMIR T__T

F A R Y N February 28, 2010 at 5:21 AM  

daddy..
my duit raya mano?

i.am.belle February 28, 2010 at 9:00 AM  

oh tahniah dpt kerja dan gaji baru :D

blog mcm biasa okeh. hehehe

mira amair February 28, 2010 at 6:57 PM  

ada keje ksong tak kat tempat keja baru pakcik?huahuhahua

*SiRibenMerah February 28, 2010 at 8:57 PM  

hidup kne berhijrah..
baru ada kemajuan dan luas pandangan..
otak berkembang menjadi lebih cergas..
hehehehe..

sama2 la kita berhijrah..
*ouhhh, I'm jobless*

JohnJenin March 9, 2010 at 2:35 AM  

Thanks semua. Sori pakcik lambat reply komen komen kamu semua. Pakcik gantikan dengan menerjah blog blog kamu balik yer. TQ

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP