Dec 31, 2010

Entri Asal Obefiend - Duli Yang Maha Mulia

UPDATE: Link removed atas permintaan tuan punya badan. Seperti mana anwar ibrahim moderate komen obefiend, komen pakcik di blog obefiend turut kena remove. Dua dua tak telus. Hahahaha


Anyway, budi bahasa budaya kita. Dan manusia tak pernah lari daripada melakukan kesilapan. Peace!

Entry asal sebelum ditukar dalam google cache.

Cepat cepat tengok sebelum terlambat entry obefiend yang korang puja tuh. Tengok dia boleh famous dari Namawee tak.

apa kata survey?

4 memba kita komen:

Mimie.Candy Cane December 31, 2010 at 4:10 AM  

perghhh...berani tak bertempat mamat ni..still,ramai jugak yang menyokong statement "so-always-right" obe ni...


May Allah Bless Him...

FARYN December 31, 2010 at 4:47 AM  

woooo..
lama bertapa daddy?
happy birthday!

Amira Amair The Poyos December 31, 2010 at 9:26 AM  

Hai pakcik..
lama menghilang noh..

Obefiend Weiland December 31, 2010 at 11:08 AM  

article was redacted

i suggest you remove the links before things got really messy

btw

i stand by my views

why sembah a fellow human?
why give them the title of maha whehn Mohammed PBUH himself was not bestowed with such salutation?

therein lies the question

problem with malaysia is those who state the obvious are often blame for exposing them

expose the truth about corruption u kena terajang

expose the truth about the way government manipulate the media pun kena sepak

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP