Jul 28, 2010

Bakat Semulajadi

Pakcik gelak terkekek tengok video nih. Jadi rasa nak kongsi dengan kamu semua. Video ini pakcik perolehi di facebook kartunis disukai ramai, ujang. Korang pegilah add dia supaya dia rasa glamour.

Pakcik membesar (sehingga sebesar tong) dengan karya2 ujang. Daripada beliau mula berkarya di gila-gila dengan naskah Aku Budak Minang, hinggalah ke majalah beliau sendiri, Ujang. Pakcik mula berhenti membeli majalah Ujang setelah beliau dikelepet (ditipu). Dan semenjak itu pakcik rasakan majalah humor dah tak berapa nak laku di Malaysia walaupon pakcik cuba untuk mengikuti majalah Gempak dan G3.

Korang nak tahu kisah sedih ujang dikelepet. Korang google lah sendiri. Pakcik malas nk buat karangan :P

Korang play dulu layan video nih sebelum membaca rumusan pakcik tentang gelagat suci kanak kanak di bawah.




  1. Drummer dia best. Sambil ketuk ketuk gula gula jatuh. Selamba ambil masuk letak balik.
  2. Vokalis feel abis. Tangan diketuk drummer masa tengah menyanyi tidak menganggu pitch dan konsetrasi beliau
  3. Vokalis sempat melambai tangan ke arah peminat (mungkin kawan) masa tengah menyanyi.
Memang best! terbaek!

6 memba kita komen:

Tijah July 28, 2010 at 5:45 PM  

hahahhaahhahha...

mmg terbaekkkk.

Fina Fento July 28, 2010 at 6:34 PM  

ahaha..tengok banyak2 kali pun tak jemu..

DrSam August 4, 2010 at 12:44 AM  

memang betul terbaik dan penuh konsentrasi. Boleh challnege AF anytime. sampai terkeluar urat kat tekak masa korus :)

MariaFaizal August 13, 2010 at 9:10 PM  

strong vocal, really!!
i am amazed.

But i couldn't help myself staring at the..errr..teeth of the drummer..he he he

phikool thong September 1, 2010 at 11:15 AM  

dh lme ak tak dtg sini.
ujang dulu best skrg hmph..sedih2

hajar chibi November 26, 2010 at 7:33 AM  

i like ur post

http://cthajar1986.blogspot.com/

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP