Jun 11, 2010

$10 Promotion di Threadless.com Sekarang!


Kegilaan pakcik semakin menjadi jadi. T-shirt yang pakcik order sempena flat rate shipping $10 di Threadless.com telah pon sampai pagi tadik. Tak sabar nak pakai baju joker.

Sempena summer yang bakal tiba, Threadless sekali lagi mengadakan promosi $10 untuk semua t-shirt sehingga June 14, 5PM central time. Korang convert sendiri waktu Malaysia lah yer sebab pakcik malas. Tak salah pagi ia bersamaan dengan hari Selasa pagi waktu Malaysia. T-shirt $10 dan flat rate shipping $10 memang berbaloi baloi.


Untuk Flat Rate shipping, pakcik check bungkusan pakcik dihantar ke Malaysia menggunakan DHL dan dihantar oleh abang pos laju ke rumah pakcik. Dan pakcik telah berjaya memokaikan diri dengan mengorder buat kali ke lima dalam jangka masa 3 ke 4 bulan nih. Berapa helai kamu rasa pakcik order kali nih?

8 memba kita komen:

MariaFaizal June 12, 2010 at 12:02 AM  

PakCik, I suka t-shirt tu!
I think it's cool.
I've just got back from Penang the other day and I already am missing the island :)

Take care bro! And your craziness is infectious..he he he

LORD ZARA 札拉 June 12, 2010 at 2:00 AM  

pakcik~

bak mai ku sehelai meh~

he he he~

F A R Y N June 12, 2010 at 7:41 AM  

daddy,nak 5 helai..bayar pakai duit kamu..hahaaa

Beh, YC June 13, 2010 at 5:38 AM  

can strobe with you and the tees and submit to threadless dude...

JohnJenin June 13, 2010 at 7:52 AM  

Sis Maria,
Long time no see. i also missed PG since i left the island.

Zara,
Nak kasi pon tak celuih. Saiz Gajah hehehe

Faryn,
ingat anak rajasamy ke main order saja? hahaha

Beh,
Sure dude. Come down and let me know.

Tukang Terjun June 14, 2010 at 6:06 PM  

gua berjaya dapat last minit.. kad CIMB memang palat... gua pakai Maybank kad skali jalan jek dah setel

[S]itie [B]Um [B]Um June 15, 2010 at 1:27 AM  

Beli kt pasar malam je..hehehe.

JohnJenin June 15, 2010 at 7:18 PM  

Tukang Terjun,
Baguih. Kad bank rimau mana berani orang rejek. Hehe

Sitie,
Pasar malam pon dah mahai sekarang. :P

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP