Jun 3, 2010

Tinggal Satu Kuota Jer Lagi

Yahu!

Esok balik ke kampung pakcik yang terchenta di Alor Setar. Semenjak pindah ke Kelumpo. Memang susah sekali mahu balik ke Alor Setar. Biarpon penat nak drive 5 jam, tapi sebab hati girang pakcik tak kesah.

Berkenaan dengan tajuk entry nih, adik pakcik yang sorang nih dah selamat bernikah last few weeks dengan marka Kelantan. So tinggal adik pakcik yang bongsu jer masih lagi available. Kalau kamu mahu jadi adik ipaq pakcik. Sila chop cepat2. Hehe


Buat kawan kawan yang membaca, dijemput datang Ahad ini ke rumah makan nasi kenduri

6 memba kita komen:

LORD ZARA 札拉 June 3, 2010 at 3:03 AM  

lelaki ka perempuan?

kalau lelaki ku mahu~

ha ha ha~

*SiRibenMerah June 3, 2010 at 5:50 AM  

alamat kt as?? hahaha..
email iyramutalib@gmail.com

Mr PenyuBiru June 3, 2010 at 7:26 AM  

ingatkan tajuk entri tu kuota isteri pakcik tinggal satu lagi.hehe

JohnJenin June 3, 2010 at 8:56 AM  

Zara,
Mesti ler lelaki. Tapi dia mungkin sebaya dengan anak murid kamu. :P

Cik Riben,
Map di update di entry.

Mr Penyu,
Bila sampai masa. Menyusulah entry 'kuota' tu nanti. Hahaha

DrSam June 3, 2010 at 9:27 AM  

Terimakasih diatas jemputan. soalan cepu mas untuk pak cik...kuota pak cik sendiri berapa?

JohnJenin June 3, 2010 at 9:30 AM  

DrSam,
Baru satu yang terisi. Cukuplah. Kalau nk tambah pon mungkin kuota anak lelaki seorang lelaki. :)

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP