May 11, 2010

Aisya Turn 1

Hehehehe dah sebulan tak tulis. Sedikit pon tiada rasa bersalah. Tapi semalam pakcik termakan lebih gula, so pakcik hyeractive today. Dan pakcik cuba untuk menyalurkan tenaga extra pakcik ke jari jemari comel pakcik memandangkan malam jumaat masih jauh perhitungannya. 

Sempena Mother's Day yang lepas, pakcik dan family tak ketinggalan menyambut secara kecil kecilan  harijadi MIL pakcik, hari ibu dan harijadi anak pakcik yang bertembung di waktu ketika yang sama. Majlis 3in1 lah kiranya. Mudah.com

Pejam celik dah setahun usia anak pakcik tu. Dah semakin bijak dah minah tu. 

Tujuan pakcik buat entry ni sebab nak uploadkan gambar kek majlis tersebut. Kek terpaksa di beli dua biji untuk mengelakkan anak pakcik dan MIL pakcik bergaduh. Hehehe Selain itu, ia sebagai bukti kepada puteri pakcik supaya besar nanti dia tak 'emo' macam pakcik sebab time kecik2 parents tak buat birthday party. :P

Saksikanlah...
Kek MIL


Kek Princess Pakcik

Kesian pakcik tengok kek elmo tu sebab dah cair hasil daripada effect lampu denyar (speedlight) pakcik. Hahaha

Gambar dibawah adalah bukti kebijaksanaan anak pakcik bila dah bertukar 1 tahun.


P/S: Maaflah karangan di atas lintang pukang. Pakcik tak sempat beli pen dan kertas untuk tuliskan isi isi tersurat dan tersirat.

10 memba kita komen:

Marina Monroe May 11, 2010 at 2:43 AM  

Salam Ziarah, Congratulations for the efforts to have 3 in 1 celebration. Well done.

LORD ZARA 札拉 May 11, 2010 at 2:52 AM  

Hehehe~

Comelnya!!

walalala~

kek yang MIL punya sangat tempting!!

JohnJenin May 11, 2010 at 4:43 AM  

Terima Kasih Puan Marina Monroe. I read your blog but too bad i just your silent read. I get to know your blog from your daughter Peeja and Salam perkenalan.

Zara,
Kek Super Mom tu melekat sampai ke lelangit coklat dia.

Faryn,
Mesti la ada. Nanti entry seterusnya. Hehehe

*SiRibenMerah May 11, 2010 at 5:43 PM  

happy belated besday minah kecik.. wahhhhhh.. sgt noti gayanya neh...
btw, sedap namanya, putri aisya..

JohnJenin May 11, 2010 at 6:30 PM  

Thanks Cik Riben Merah

mizzyN May 11, 2010 at 7:05 PM  

HEPI MUM'S DAY
HEPI ANAK'S DAY

ateeka amer May 13, 2010 at 11:06 PM  

alaa jelesnya kek elmo :((

Joel Chu May 28, 2010 at 1:20 AM  

Haha nicely done dude!

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP