Mar 29, 2010

iPhone Digi Package Leaked?

Pakcik pasti ramai makhluk di Malaysia mengidam memiliki sebuah iPhone. Melihat kepada brochure di bawah, pakcik pasti Maxis akan mempunyai hard time in selling their iPhone to the new customer. Package yang ditawarkan oleh Digi cukuplah murah jika brochure ini benar.


Klik untuk tumbesaran sihat package iPhone



Harga iPhone tanpa kontrak agaknya telah ditetapkan oleh Apple dimana tiada perbezaan membeli tanpa kontrak between Digi or Maxis. Dan so far Digi menawarkan package paling murah RM88 sebulan untuk data dan call. 

So far masih belum ada package untuk pre-paid Digi. Mungkin kena tunggu atau mungkin tak akan ada langsung :P

Cakap banyak pon tak guna. Kita tunggu saja 1 April untuk berita sebenar.



Klik untuk tumbesaran sihat Digi vs Maxis


**Pakcik tunggu iPhone 4G :P

12 memba kita komen:

Mr PenyuBiru March 29, 2010 at 8:47 PM  

aku dah agak dah mesti digi punyer pakej lagi murah dr maxis sebab diorang nak tackle customer maxis.

hmm..rasanya betul kut pakej tu sebab setahu aku cara nak dptkan quo ni just antar emel kat korang kunun² anda berminat nak beli.setahu aku la.

JohnJenin March 29, 2010 at 8:59 PM  

MrPenyu,
No doubt on that part. Cuma akan lebih menarik kalau 3G service diaorg nationwide mcm Celcom. Ni kat Cyberjaya pon takde 3G. Ape ke heii... :P

LORD ZARA 札拉 March 29, 2010 at 9:31 PM  

4G?!

what the hell?

best gile!

dan dengarnya, BB Curve 8520 tengah murah gila gak, by Digi as well~

*pitam*

JohnJenin March 29, 2010 at 9:34 PM  

Zara,
Wajib beli satu. Senang kamu nk tulis novel sambil mengajar. hehehe

LORD ZARA 札拉 March 29, 2010 at 9:42 PM  

Nanti tunggu ku jumpa mana2 calon suami yang kaya~

Bang, saya tak nak hantaran pelik2 tu semua~

dalam dulang sila letak iPhone sahaja~
walalala~

=)

JohnJenin March 29, 2010 at 10:04 PM  

Zara,
Idea cantek. Cuma takut pembawa dulang hantaran kamu tu tukarkan iphone dengan nokia 3210. hahaha

LORD ZARA 札拉 March 29, 2010 at 10:45 PM  

Hahhaa~

+pitam+

suruh dia letak BB Curve ke, BB Bold ke apa ke, baru bleh (tak kira! nak iPhone gak! ku sebab kemaruk nak pakai iPhone, hari ni mau angkat XM5800)

**sesi latihan sebelum mampu beli iPhone**

sob sob~

sharamli March 29, 2010 at 11:15 PM  

zara patut mulakan misi mencari jejaka kaya

mizzyN March 29, 2010 at 11:22 PM  

nak satu. tengok opismet pakai mcm best aje.

JohnJenin March 29, 2010 at 11:29 PM  

Zara,
Pakcik doakan lelaki kaya dan beriman dijodohkan dgn kamu. Dah dapat suami begitu, jgn lupa iPhone sebijik untuk pakcik. :P

Sharamli,
Ya kamu juga perlu. :P

MizzyN,
all in one package as low as Rm106 (phone+data+call+sms) per month. Pakcik tahu kamu mampu. ;)

i.am.belle March 30, 2010 at 7:28 AM  

unbelievable. murah tu. ye, mesti tunggu 4G pulak xD

DrSam April 9, 2010 at 6:50 AM  

satu baru 1G dan tak bertambah-tambah lagi G. Tapi bila tengok pamplet tu dengan G yang menarik (dan kemungkinan 4G keluaran terbaru) tergoda lah pula.

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP