Dec 22, 2009

Air Asia - Hot Seat



Baru baru ini pakcik ada duit lebih MYR5, jadi pakcik belilah hot seat yang ditawarkan air asia. Dengan niat pakcik boleh berjalan masuk dulu dengan bergerak perlahan lahan sambil melenggang kangkung sambil diperhatikan orang ramai yang tengah beratur panjang macam nak naik bas bandaran.

Dan dengan nilai MYR5, pakcik tak payah lagi nak berebut rebut. Dapat masuk dulu. Dapat kerusi depan. Dan dapat berambus dulu dari kapal terbang. Pakcik suka.

Tapi satu menda saja pakcik tak puas hati. Hot seat yang dijanjikan tak delah hot sangat pon. Pakcik bayangkan hot seat nih extra special. Paling kuat ada hias riben untuk menunjukkan perbezaan harga yang pakcik bayar. Selain tu, tempat dia tak delah 'hot'. Serius aircond dia sejuk gilo. Mengigil pakcik yang terlupa nak bawa jaket bundle seringgit pakcik.

Tapi ada extra service. Stewardess tu datang cakap.

1. Sila naikkan tempat duduk.
2. Sila buka tingkap.
3. Sila pakai tali pinggang keledar anda.

Gila skema! Masa pakcik berdiri kat pintu bas sekolah dulu pon tak ada orang berani sound. Memang pakcik ingat muka stewardess tu. Jumpa kat bandar siaplah. Muahahaha

P/S: gila nisan tak ada laptop. Tension..

Sent from my iPhone

10 memba kita komen:

Jard The Great December 22, 2009 at 9:34 PM  

ahaha.. hot seat bgku sama ja.. baik takyah..

Mr PenyuBiru December 22, 2009 at 9:40 PM  

member aku dah terkena dah.dia kata baik takpayah..same jer..

ouT oF My MinD December 22, 2009 at 9:44 PM  

saya rasa dia stewadess tu syok kt pck..sbb tu dia byk kali tegur pck...;p

F A R Y N December 22, 2009 at 10:16 PM  

sabar daddy..lenkali kita naik tongkang eh..hahaha

Goldman December 22, 2009 at 11:34 PM  

We're a gold dealer.

Anyone interested to buy pure cast 999.9 gold bar , pamp suisse brand ( our specialty brand ) 100 gm with certificate or other types of gold ,platinum custom order etc. etc. are welcome to contact us goldman999.9@hotmail.com.

Internationally recognised. Instant rebate off RM 1000 – 1500 for each bar compared to other dealers.

Simple as that and better than usual.

Best buy back offer.

Make a smart and secured purchase.


Thank you.

DrSam December 24, 2009 at 8:15 PM  

agaknya siapa duduk kat hot seat tu mesti hot punya kak stewardess, walaupun swdess tu cun melecun.

behyc December 26, 2009 at 11:18 AM  

tibalah masa untuk pakcik membeli sebuah macbook pro...hehehe...

*SiRibenMerah December 30, 2009 at 11:30 PM  

ewahhh... pacik jalan lemah gemalai sgt nk p duk kat hot seat.. tuh psl kak stwdss tuh bgtau sendiri kne buat apa.. dia takut pacik lemah gemalai jugak nk buat sume tuh.. muahahahaha~

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP