Dec 9, 2009

Google Goggles

Semenjak menjadi pengguna tegar iphone semenjak 2nd generation, pakcik memang sangat berpuas hati. Nothing to complaint kata orang putih. Tapi selepas tengok video Google Goggles yang khas untuk Android phone. Pakcik amatlah jeles.

Ntah makhluk dari dunia mana engineer2 google nih. Macam macam informasi yang kita boleh dapat dari sekeping gambaq. Korang layan lah video kat bawah nih tentang kehebatan Google Goggles sementara pakcik bermeditasi untuk memikirkan perlukah pakcik memiliki android phone.

8 memba kita komen:

LORD ZARA 札拉 December 9, 2009 at 6:05 AM  

err..kalau pakcik nak jual iPhone tu 2nd hand, bagitau la ye?

hehehe~

F A R Y N December 9, 2009 at 6:27 AM  

daddy,cepat carikan calon lelaki kaya untuk anakanda...so bley soh dia belikan hp baru untuk daddy..hohoho

Jard The Great December 9, 2009 at 6:55 AM  

nk iphone gak.. ku janji takkan jeles2.. ehehe

DrSam December 9, 2009 at 2:11 PM  

fantastico! next would be the technology where you point the phone to somebody and you get all the information you need. Like for example the statistic for the ladies...you know what I mean Pak cik :)

dianaRahmanO December 9, 2009 at 5:52 PM  

sila miliki android phone itu. dan iphone itu, post kan saja ke pulau tikus, penang. daku akan menanti. hahaha.

JohnJenin December 9, 2009 at 6:36 PM  

MissZara,
Nanti pakcik lelong bila dah sampai masanya.

Faryn,
Dah dua tahun topik pasal carikan kamu lelaki kaya. tapi haram tak menjadi2 :P

Jard,
Beli2. Memang best.

DrSam,
u r genius. such a wonderful idea. :D

dianaRahmano,
doktor kan kaya. beli la dua dua sekali dan buat review kat blog kamu. ;)

ouT oF My MinD December 9, 2009 at 8:40 PM  

waahhh...sukanya dgn idea dr sam tuh. bila eh nak keluar...hahahah

F A R Y N December 10, 2009 at 2:45 AM  

sape soh daddy tak cari,...pemalasnya daddy..cis!

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP