Dec 12, 2009

I Love Zee Avi

Entry pakcik kali ini dedicated khas untuk gerek sarawak yang baru baru ini dinobatakan album ke 9 terbaik atau lebih glamour dibaca sebagai "The AP ranks top 10 albums of the year"

Pakcik sebelum ini tak adalah ambik port sangat pasai Zee Avi nih. Cuma pakcik suka lagu kantoi yang memang sempoi. Tapi bila pakcik dah dengar whole album beliau dalam ipod pakcik, memang sedap habis walaupon pakcik pakai earphone cap ayam jer.



Buat yang tak tahu, bakat Zee Avi di discover melalui Youtube. So kalau kamu berasa suara kamu sedap dari dia, upload lah ke internet. Kalau tak sedap, uploadlah jugak sebab pakcik masih belum menjumpai pengganti William Hung.

Zee Avi jugak pakcik rasa satu satunya local artis yang lagunya dijual melalui iTunes store. Her first song - Bitter Heart was featured on Youtube front page on the day of her album's release. Kalau kamu tak percaya, head in HERE and see the review of her album. Pasti kembang lubang hidung Zee Avi membacanya.



Tahniah Zee Avi. Suara kamu sungguh delicious. Bila pakcik dengar rasa macam nak makan. Hahahaha Siti Nurhaliza pon tak powderful macam you. You rock girl!

*gerek = awek = kekasih

8 memba kita komen:

LORD ZARA 札拉 December 12, 2009 at 9:25 PM  

hehehe~
memang best woo~

pakcik ada upload apa2 tak?
ku nak search ni~
hehehe~

JohnJenin December 12, 2009 at 9:27 PM  

pakcik takdak upload ape2 la. mungkin zara patut cuba bakat.

sharamli December 12, 2009 at 11:23 PM  

kal0 kat kedah gerek tu basikal..hu3

ateeka amer December 12, 2009 at 11:49 PM  

kalau suara dia tak sedap pun dia memang lawa~

Tijah December 13, 2009 at 12:40 AM  

kan? sore budak ni mmg sgt international dan global. leh duduk sebangku ngan alicia key

Wanie-san December 13, 2009 at 9:08 AM  

owh..skrg beliau sungguh glamor!
wow!nnt nak torai upload ler video die..sodap ke tidak mcm pakcik ckp!

F A R Y N December 13, 2009 at 4:52 PM  

daddy kembali bermiangan..hahaa

JohnJenin December 13, 2009 at 6:33 PM  

sharamli,
lama tak nampak sha. hehehe gerek orang sarawak maksud dia lain. :P

ateeka,
cun la jugak zee avi nih. tapi pakcik lebih berkenan sora dia. kalau gayut dalam fon bleh cair. hehehe

Tijah,
class. pakcik bayangkan dia setaraf dgn norah jones.

wanie-san,
serius sedap. gerenti puas hati. hehehe

Paryn,
jangan potong stim. hahahaha

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP