Jan 14, 2010

Jangan dengki tengok orang bergaya

Dah 5 hari pakcik kerja. So far ok. Dah berlambak lambak keja pakcik dapat. Nasib la dah ada experience sket, senang la jugak nak catch up. Tapi pakcik malas la nak komen banyak banyak pasal keja. Cita banyak2 pon bukan semua paham. hehehehe


Pakcik cuma nak meluahkan rasa hati yang orang kat sini gaji banyak gila. Seriusly pakcik rasa pakcik demand under market value. Hahaha Tapi bukan pakcik tak bersyukur tau. :P


So far pakcik tak jumpa lagi orang yang drive keta cikai. Team lead pakcik pakai Toyota Caldina. Pastu sorang peer pakcik tu pakai Volvo S40. Tapi bukan yang latest la. 1 atau 2 edition sebelum yang latest nih. Bila pakcik merenung ke luar tingkap. Pakcik dapat nampak Subara Imprezza, Altezza, CRV, Civic. Pergh.. Dasyat dasyat.


Pakcik luahkan kat sini sebagai motivasi kepada diri pakcik untuk berkerja lebih keras supaya lebih sexpert Expert. Jom sambung buat kerja...



9 memba kita komen:

sharamli January 14, 2010 at 7:37 PM  

xpe pakcik..keja keras lagik..
xsemestinya di0rang yg pakai kete bes02 tu bahagia hidunya....hati mesti xtenang gak kadang2...

ouT oF My MinD January 14, 2010 at 7:41 PM  

relax pakcik....
by da time pck dah beli keta nama2 besar tu, keta dorang dah jadi keta lama...biar depa pulak jaki ngan pakcik....!!

JohnJenin January 14, 2010 at 7:44 PM  

terimakasih outofmymind dan sharamli atas komen yang menyejukkan hati pakcik. hehehehe

F A R Y N January 14, 2010 at 9:49 PM  

pasni takyah kasi elaun bulanan la kan? hahaahaa

Joel Chu January 15, 2010 at 7:48 AM  

"Dah 5 hari pakcik kerja. So far ok. Dah berlambak lambak keja pakcik dapat. Nasib la dah ada experience sket,senang la jugak nak catch up."

Pak Cik, ini macam understatement aje
peer peer pak cik semua belum lulus kursus tapi pak cik yang pertama dapat sijil!

"Tapi pakcik malas la nak komen banyak banyak pasal keja. Cita banyak2 pon bukan semua paham. hehehehe"
Cuba cerita sikit, tak habak mana orang tau? jangan la action macam adik firefly.. dragonfly.. WAHAHAHAH

Jard The Great January 16, 2010 at 6:53 AM  

aku tak pandai bergaya.. so tak penah dengki.. ehehe

JohnJenin January 17, 2010 at 10:40 PM  

Paryn,
Macamlah dok bagi setiap bulanan. huh!

Joel,
hahaha i miss listening u cakap utara. one fin day i write long long lah k. no mood yet :P

vida,
semoga kamu pon kayooo!

Jard,
Kamu kan sedang bertransformasi. Lama2 bergayalah tuh.. ;)

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP