Jan 13, 2010

My Best Fren Pass Away?

Wah...kemalasan nak updet blog melanda disebabkan tragedi buah apple. yer benar benar tragedi buah apple. Boleh masa dok sedap sedap layah Anugerah Juara Lagu (AJL) final, iphone pakcik tetiba restart sendiri dan terus merajuk. 


Asal turn on jer dapat skrin putih. Asal skrin putih jer pakcik turn off. Cubaan merestore telah pakcik lakukan nak dekat 50 kali adalah. FAIL!!


Pakcik nak pegi serbu Maxis Center kat MidValley lepas keja nih. Katanya bukak sampai 10malam. Nasiblah iphone nih dalam warranty lagik. Jadik pakcik akan demand new replacement daripada maxis dan apple walaupun pakcik dah hilangkan warranty card iphone nih. huhuhu


Dah tiga hari pakcik bersedih sebab kehilangan iphone a.k.a best fren pakcik nih. Cepatnya ko meninggal noks... 



11 memba kita komen:

dianarahmanO January 13, 2010 at 12:39 AM  

cari la bestfren baru wahai pakcikku..

JohnJenin January 13, 2010 at 12:42 AM  

tu nak bergegas hantar ke maxis. kalau diaorg mahu ganti kena tunggu lebih kurang sebulan. tak efisyen sungguh macam Singapore. direct 1on1 exchange. huhuhu

F A R Y N January 13, 2010 at 12:57 AM  

birthday daddy dah lepas...takleh kasi present dah..hohohohoh

dianarahmanO January 13, 2010 at 12:59 AM  

pindah US la pakcik. huhu. sabau la pkcik. dugaan tu..

sharamli January 13, 2010 at 1:01 AM  

uish...xm0 sedih2 da..pas keja t pakcik g cepat2..hati2..

JohnJenin January 13, 2010 at 1:12 AM  

Paryn,
Alasan yang bijak.

diana,
Takde le sebab menda kecik kecik ni nak pindah sampai ke US. :P

sharamli,
TQ :)

bEEdLE d' bARd January 13, 2010 at 1:17 AM  

waa tertipu...ingatkan btol la ada kwn yg meninggal..huhu

*SiRibenMerah January 13, 2010 at 5:06 AM  

iskk.. igt inalilah btul td..
pacik, i da buka blog br..

DrSam January 13, 2010 at 5:50 AM  

google smartphone le pula pakcik...

ateeka amer January 13, 2010 at 6:09 AM  

alorh. beli henfon murah jek la. kalau rosak takyah susah2 repair. beli baru tros. hehe.

JohnJenin January 13, 2010 at 9:12 PM  

Bard,
Tajuk saja kasik saspendar untuk menarik readers. :P

Cik Riben,
Nanti pakcik terjah blog kamu.

DrSam,
Tak larat nak kejar teknologi DrSam. Pakcik ambik tahu jer lebih. Nak beli tak mampu :P

Ateeka,
Pakcik dah beli temporary phone. Nanti pakcik feature kan kat blog ini. hehehe

Top Commentators of The Month

Get this widget here

Back to TOP